BioMenü BIO CHIA mag 250 g
-BioMenü BIO CHIA mag 250g- Színtiszta energia! |
|
Raktárkészlet 1: | Raktáron |
Cikkszám: | 5999886305369 |
Leírás
Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. Ingyenes átadás 1 munkanap alatt személyes átadási pontunkon.
Színtiszta energia!
Magas fehérje- és omega 3 és 6 zsírsav tartalmú magok, amelyek javíthatják a fizikai- és szellemi teljesítményt.
- az idegrendszer normális működése
- normális izomműködés
- a normál vérnyomás fenntartása
- normál véralvadás
- normál energiatermelő anyagcsere
- hozzájárulhat a fáradtság és a fáradékonyság csökkentéséhez
- a sejtmembránok normális működése
- normál fehérje szintézis
- a sejtosztódás folyamata
- normális neurotranszmisszió
- az emésztő enzimek normális működése
- sejtosztódás és specializáció
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak karbantartása
- a gyermekek csontjainak normális növekedése
- és fejlődése elektrolit egyensúly
- normál pszichológiai funkció
A chia mag közel 5-ször több kalciumot tartalmaz, mint a tej és 3-szor több vasat, mint a spenót. A chia mag egy ősi természetes étel és a mai napig vezető szuperétel. A dél-amerikai chia egy gyógynövény, amely chia zsálya néven is ismert, a mentafélék családba tartozik. A chia mag hagyományosan a helyi konyha alapvető részévét képezte, lisztként, gabonaként és italokba keverve. A chia mag fehérjében és vitaminban gazdag, nagy mennyiségű omega-6 és 3 zsírsavat is tartalmaz. A chia mag gazdag táplálkozási profilja körülbelül 20% fehérjét tartalmaz, valamint több omega-3 zsírsavval rendelkezik, mint bármely más növény, beleértve a lenmagot is. A chia magot gondosan kivonják a salvia hispanica-ból és kiválogatják a legmagasabb minőségűeket. Ezeket természetes vízben tisztítják és nyers állapotukban csomagolják. A chia növekedési időszaka 5 hónapon keresztül tart, ezalatt fejlődnek ki a teljes tápanyagtartalmú magok. Géppel aratják, majd a magokat gondosan eltávolítják a szárról és letisztítják. A chia mag évszázadok óta a helyi étrend része, az aztékok fontos élelmiszere volt, úgy tekintettek rá, hogy segíti a szellemi frissességet, a fizikai állóképességet és a jólétet. Dél-Mexikóban és Guatemalában továbbra is széles körben használják.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
Leírás és Paraméterek
Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. Ingyenes átadás 1 munkanap alatt személyes átadási pontunkon.
Színtiszta energia!
Magas fehérje- és omega 3 és 6 zsírsav tartalmú magok, amelyek javíthatják a fizikai- és szellemi teljesítményt.
- az idegrendszer normális működése
- normális izomműködés
- a normál vérnyomás fenntartása
- normál véralvadás
- normál energiatermelő anyagcsere
- hozzájárulhat a fáradtság és a fáradékonyság csökkentéséhez
- a sejtmembránok normális működése
- normál fehérje szintézis
- a sejtosztódás folyamata
- normális neurotranszmisszió
- az emésztő enzimek normális működése
- sejtosztódás és specializáció
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak karbantartása
- a gyermekek csontjainak normális növekedése
- és fejlődése elektrolit egyensúly
- normál pszichológiai funkció
A chia mag közel 5-ször több kalciumot tartalmaz, mint a tej és 3-szor több vasat, mint a spenót. A chia mag egy ősi természetes étel és a mai napig vezető szuperétel. A dél-amerikai chia egy gyógynövény, amely chia zsálya néven is ismert, a mentafélék családba tartozik. A chia mag hagyományosan a helyi konyha alapvető részévét képezte, lisztként, gabonaként és italokba keverve. A chia mag fehérjében és vitaminban gazdag, nagy mennyiségű omega-6 és 3 zsírsavat is tartalmaz. A chia mag gazdag táplálkozási profilja körülbelül 20% fehérjét tartalmaz, valamint több omega-3 zsírsavval rendelkezik, mint bármely más növény, beleértve a lenmagot is. A chia magot gondosan kivonják a salvia hispanica-ból és kiválogatják a legmagasabb minőségűeket. Ezeket természetes vízben tisztítják és nyers állapotukban csomagolják. A chia növekedési időszaka 5 hónapon keresztül tart, ezalatt fejlődnek ki a teljes tápanyagtartalmú magok. Géppel aratják, majd a magokat gondosan eltávolítják a szárról és letisztítják. A chia mag évszázadok óta a helyi étrend része, az aztékok fontos élelmiszere volt, úgy tekintettek rá, hogy segíti a szellemi frissességet, a fizikai állóképességet és a jólétet. Dél-Mexikóban és Guatemalában továbbra is széles körben használják.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!