Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BioMenü BIO FAEPER fehér 250 g

Ár:
3.230 Ft

-BioMenü BIO FAEPER fehér 250g-

A szívbarát csemege Gazdag polifenol- és rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns.

Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 5999886305543
Menny.:db

Leírás

Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. 

 

A szívbarát csemege Gazdag polifenol- és rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns.

  •  Alacsonyabb koleszterinszint
  • Javíthatja a vércukorszintet
  • Csökkentheti a rák kockázatát
  • Az édes és tápláló fehér faeper tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A fehér faeper tartalmaz egy másik egyedi tápanyagot is - a rezveratrolt. A bogyókat hagyományosan az eperfa rázásával, majd a talajra eső bogyók összegyűjtésével takarítják be. Az eperbogyók joghurtokhoz, gabonafélékhez, turmixokhoz és sültekhez is használhatók. A bogyós gyümölcsök finom íze és szerkezete tökéletes választás a snackekhez is.

Az eperfa Európa legnagyobb részén - Magyarországon is - honos. A fehéreper fa Kínából, a feketeeper fa feltehetően Közép-Ázsiából származik, termésük a faeper. Májusban virágzik, a porzós barkák halványzöld színűek, az érett gyümölcs színe fehér, de van sötétbordó, majdnem fekete változata is. Az eperfafélék termése gazdag polifenol forrás, kvercetin, rutin, kempferol, apigenin, luteolin és izokvercetin is található bennük, melyek mind kiváló antioxidánsok. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcs is gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. 

 

A szívbarát csemege Gazdag polifenol- és rostforrás, aktív szabadgyök fogó, antioxidáns.

  •  Alacsonyabb koleszterinszint
  • Javíthatja a vércukorszintet
  • Csökkentheti a rák kockázatát
  • Az édes és tápláló fehér faeper tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

A fehér faeper tartalmaz egy másik egyedi tápanyagot is - a rezveratrolt. A bogyókat hagyományosan az eperfa rázásával, majd a talajra eső bogyók összegyűjtésével takarítják be. Az eperbogyók joghurtokhoz, gabonafélékhez, turmixokhoz és sültekhez is használhatók. A bogyós gyümölcsök finom íze és szerkezete tökéletes választás a snackekhez is.

Az eperfa Európa legnagyobb részén - Magyarországon is - honos. A fehéreper fa Kínából, a feketeeper fa feltehetően Közép-Ázsiából származik, termésük a faeper. Májusban virágzik, a porzós barkák halványzöld színűek, az érett gyümölcs színe fehér, de van sötétbordó, majdnem fekete változata is. Az eperfafélék termése gazdag polifenol forrás, kvercetin, rutin, kempferol, apigenin, luteolin és izokvercetin is található bennük, melyek mind kiváló antioxidánsok. Mind a fehér, mind a vörös és a fekete gyümölcs is gazdag fenolforrás, ezáltal jótékonyan hatnak a szívműködésre.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!