BioMenü BIO KÓKUSZcukor 250 g
-BioMenü BIO KÓKUSZcukor- Csak könnyen, édesen! Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex
|
|
Raktárkészlet 1: | Raktáron |
Cikkszám: | 5999886305475 |
Leírás
Munkanapokon reggel 10-ig leadott rendelése még aznap átvehető.
Csak könnyen, édesen!
Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex
- normál véralvadás
- normál energiatermelő anyagcsere
- normális izomműködés
- normális neurotranszmisszió
- az emésztő enzimek normális működése
- a sejtosztódás és a specializáció folyamata
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak fenntartása
- a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése
A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!
Leírás és Paraméterek
Munkanapokon reggel 10-ig leadott rendelése még aznap átvehető.
Csak könnyen, édesen!
Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex
- normál véralvadás
- normál energiatermelő anyagcsere
- normális izomműködés
- normális neurotranszmisszió
- az emésztő enzimek normális működése
- a sejtosztódás és a specializáció folyamata
- a normál csontok fenntartása
- a normál fogak fenntartása
- a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése
A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.
Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.
A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!