Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BioMenü BIO KÓKUSZcukor 500 g

Ár:
3.080 Ft

-BioMenü BIO KÓKUSZcukor-

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex 

  • normál véralvadás
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális izomműködés
  • normális neurotranszmisszió
  • az emésztő enzimek normális működése
  • a sejtosztódás és a specializáció folyamata
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása
  • a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése 
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 5999886305482
Menny.:db

Leírás

Munkanapokon reggel 10-ig leadott rendelése még aznap átvehető.

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex 

  • normál véralvadás
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális izomműködés
  • normális neurotranszmisszió
  • az emésztő enzimek normális működése
  • a sejtosztódás és a specializáció folyamata
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása
  • a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése 

A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Munkanapokon reggel 10-ig leadott rendelése még aznap átvehető.

Csak könnyen, édesen!

Alacsony glikémiás index, diétás, ásványi anyag - és vitaminkomplex 

  • normál véralvadás
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • normális izomműködés
  • normális neurotranszmisszió
  • az emésztő enzimek normális működése
  • a sejtosztódás és a specializáció folyamata
  • a normál csontok fenntartása
  • a normál fogak fenntartása
  • a gyermekek csontjainak normális növekedése és fejlődése 

A kókuszcukor egy természetes édesítőszer, amelyet a kókuszpálma virágából kinyert nektár elpárologtatásával állítanak elő. A kókuszcukor karamell szerű ízben gazdag, kinézete hasonlít a barnacukorhoz. A kókuszcukor a fehér és barna cukor közvetlen helyettesítőjeként használható a főzéshez, sütéshez és italokhoz. A kókuszvirág cukor az egyik legegészségesebb természetes édesítőszer, Délkelet-Ázsiában 5000 éve használják ételek és italok édesítésre, és az eltelt idő alatt a feldolgozása nem változott. A kókuszpálma virágának édes nektárját alacsony hőfokon kristályosra párologtatják. Fogyasztásával a hagyományos kristálycukor teljes egészében kiváltható, fogyaszthatjuk közvetlenül édesítőként, vagy sütéshez és főzéshez. Íze és illata karamell-szerű, édesítőértéke pedig közel azonos a cukoréval és - ellentétben a xilittel és a sztíviával - karamellizálni is lehet.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!