Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszula 60 db 620 mg-os kapszula

Ár:
2.360 Ft

-BioMenü BIO MACAGYÖKÉR kapszula-

Kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény, praktikus kapszulában!

  • Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt 
  • normális ciszteinszintézis
  • normális energiatermelő anyagcsere
  • az idegrendszer normális működése
  • normális fehérje- és glikogén-metabolizmus
  • normális pszichológiai funkció
  • normál vörösvérsejt-képződés
  • az immunrendszer normális működése
  • a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése
  • hormonális aktivitás szabályozása 
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 5999860122296
Menny.:db

Leírás

Munkanapokon reggel 10-ig leadott rendelése még aznap átvehető.

Kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény, praktikus kapszulában!

  • Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt 
  • normális ciszteinszintézis
  • normális energiatermelő anyagcsere
  • az idegrendszer normális működése
  • normális fehérje- és glikogén-metabolizmus
  • normális pszichológiai funkció
  • normál vörösvérsejt-képződés
  • az immunrendszer normális működése
  • a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése
  • hormonális aktivitás szabályozása 

Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui őslakosok körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca karakteres malátás ízű, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség elérésének érdekében a maca gyökerét természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a keményítőmolekulákat, ez elősegíti a maca könnyebb emésztését és más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porrá őrlik és kapszulázzák. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között  (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él.  A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Munkanapokon reggel 10-ig leadott rendelése még aznap átvehető.

Kiegyensúlyozó és serkentő hatású készítmény, praktikus kapszulában!

  • Természetes úton tartja karban egészségünket, energetizál, fokozza a fizikai teljesítményt 
  • normális ciszteinszintézis
  • normális energiatermelő anyagcsere
  • az idegrendszer normális működése
  • normális fehérje- és glikogén-metabolizmus
  • normális pszichológiai funkció
  • normál vörösvérsejt-képződés
  • az immunrendszer normális működése
  • a fáradtság és a fáradékonyság csökkenése
  • hormonális aktivitás szabályozása 

Az Andok szuperételének nevezett maca népszerű a perui őslakosok körében. A tavasszal termesztett maca egy gyökérzöldség, amelyet 3500 méteres magasságban művelnek. A maca karakteres malátás ízű, amely jól illik a kakaóhoz, egy másik szuperételhez. A legjobb minőség elérésének érdekében a maca gyökerét természetes vízben tisztítják, majd szárítják. A hőkezelés megszakítja a keményítőmolekulákat, ez elősegíti a maca könnyebb emésztését és más tápanyagok biológiai hozzáférhetőségét. A maca gyökerét ezután finom porrá őrlik és kapszulázzák. Perui ginzengnek is nevezik. Energizáló, erősítő, állóképesség javító, valamint a jobb érzelmi állapotot elősegítő hatása is ismert. Zord időjárási viszonyok között  (hideg, erős szél, intenzív napsütés), a legtöbb növény számára kifejezetten hátrányos körülmények között él.  A tudományos kutatások szerint a maca kifejezetten gazdag aminosavakban, fitonutriensekben, zsírsavakban, vitaminokban és ásványi anyagokban. Rendkívül gazdag tápanyagokban, valamint energizálókban, ezért sokan úgy gondolják, hogy ez a világ egyik legjobb természetes étrend-kiegészítője. A maca egyik legelőnyösebb tulajdonsága a hormonháztartásra gyakorolt szabályozó, serkentő és kiegyensúlyozó hatása úgy férfiak, mint nők esetében. Íze a pörkölt cikóriához hasonlít, amely kémiai élénkítő szerekkel károsítja az idegrendszerünket. A maca ezzel szemben nem koffein tartalmú élénkítő szer, hanem egy serkentő hatású gyógynövény, amely természetes úton tartja karban egészségünket. A maca és a zselatinizált maca közötti különbség az, hogy a zselatinizált macaporból a keményítőt eltávolítják, ezáltal koncentráltabb, könnyebben befogadja a szervezet és jobban felszívódik.

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!