Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

BioMenü BIO ACAI bogyó kivonat por 60 g

Ár:
4.780 Ft

BioMenü BIO ACAI bogyó kivonat por 60 g

Immunrendszer támogató, biztosítja a szervezetnek a szükséges vitaminokat, antioxidánsokat  

Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: 5999886305413
Menny.:db

Leírás

Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. Ingyenes  átadás 1 munkanap alatt személyes átadási pontunkon.

Csodabogyó az Amazonas ártereiből! Immunrendszer támogató, biztosítja a szervezetnek a szükséges vitaminokat, antioxidánsokat.

  • normál vas
  • metabolizmus a normál nyálkahártyák fenntartása
  • a normál bőr fenntartása,a normál látás fenntartása
  • az immunrendszer normális működése
  • a sejt specializáció folyamata
  • a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • a vörösvértestek és a hemoglobin normális képződése
  • normál oxigénszállítás a szervezetben
  • a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése
  • a sejtosztódás folyamata
  • a gyermekek normális kognitív fejlődése normális kognitív funkció

Az acai berry az acai pálma termése, egy kis, lila bogyó, amely jellemzően a brazil Amazonas régió árterében és mocsaras területein fordul elő. Évente kétszer takarítják be ezeket a sötét, csillogó, tápanyagban gazdag bogyókat. Az acai bogyó magja a teljes gyümölcs körülbelül 80% -át teszi ki. A vetőmag őrlés után bizonyos állati takarmányokban használható fel. Az acai pálma felső ágairól kézzel szüretelik az acai bogyót, majd gyümölcspépet préselnek belőle. Az acai pépet a bogyó fagyasztásával természetes úton dolgozzuk fel, majd gyorsan csökkentjük a nyomást, hogy a fagyasztott természetes víz elpárologjon. Szárítás után az acai pépet porrá őröljük. Az ünnepelt „szuperétel”, az acai bogyó por a tápértéke miatt méltán népszerű az egészség megszállottai körében. Az acai berry-t az emberek sok száz éve fogyasztják. Rendkívül ízletes, ráadásul gyógyító hatása legendás hírű. Az acai bogyóban tízszer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában.  Elsőrangú immunerősítő és magas antocianin tartalmával segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Az antocianinok nagyon intenzív antioxidánsok, amelyek a piros pigment-tartalmú bogyós gyümölcsökben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait. Az acai bogyó ORAC értéke kiemelkedő, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök közé tartozik.


Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Reggel 10-ig leadott rendelés még aznap átvehető. Ingyenes  átadás 1 munkanap alatt személyes átadási pontunkon.

Csodabogyó az Amazonas ártereiből! Immunrendszer támogató, biztosítja a szervezetnek a szükséges vitaminokat, antioxidánsokat.

  • normál vas
  • metabolizmus a normál nyálkahártyák fenntartása
  • a normál bőr fenntartása,a normál látás fenntartása
  • az immunrendszer normális működése
  • a sejt specializáció folyamata
  • a sejtek oxidatív stressz elleni védelme
  • normál energiatermelő anyagcsere
  • a vörösvértestek és a hemoglobin normális képződése
  • normál oxigénszállítás a szervezetben
  • a fáradtság és a fáradékonyság csökkentése
  • a sejtosztódás folyamata
  • a gyermekek normális kognitív fejlődése normális kognitív funkció

Az acai berry az acai pálma termése, egy kis, lila bogyó, amely jellemzően a brazil Amazonas régió árterében és mocsaras területein fordul elő. Évente kétszer takarítják be ezeket a sötét, csillogó, tápanyagban gazdag bogyókat. Az acai bogyó magja a teljes gyümölcs körülbelül 80% -át teszi ki. A vetőmag őrlés után bizonyos állati takarmányokban használható fel. Az acai pálma felső ágairól kézzel szüretelik az acai bogyót, majd gyümölcspépet préselnek belőle. Az acai pépet a bogyó fagyasztásával természetes úton dolgozzuk fel, majd gyorsan csökkentjük a nyomást, hogy a fagyasztott természetes víz elpárologjon. Szárítás után az acai pépet porrá őröljük. Az ünnepelt „szuperétel”, az acai bogyó por a tápértéke miatt méltán népszerű az egészség megszállottai körében. Az acai berry-t az emberek sok száz éve fogyasztják. Rendkívül ízletes, ráadásul gyógyító hatása legendás hírű. Az acai bogyóban tízszer annyi antioxidáns van, mint a szőlőben és kétszer annyi, mint a kék áfonyában.  Elsőrangú immunerősítő és magas antocianin tartalmával segít felvenni a küzdelmet a szabadgyökök káros hatásaival szemben. Az antocianinok nagyon intenzív antioxidánsok, amelyek a piros pigment-tartalmú bogyós gyümölcsökben találhatók. Ezek a keverékek az egészségre ható számos jótékony képességeik által támogatják a szervezet keringési és kardiovaszkuláris folyamatait. Az acai bogyó ORAC értéke kiemelkedő, a legmagasabb értékekkel rendelkező gyümölcsök közé tartozik.


Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének hatóanyag felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!