Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
4.881 Ft
Menny.:db

Sanct Bernhard Fahéj kapszula krómmal és cinkkel 180db

4.881 Ft
Menny.:db
Minden kapszula 200 mg fahéj kivonatot tartalmaz 10: 1 arányban, ami 2000 mg fahéjnak felel meg, a hozzáadott 3,5 mg cink és 50 µg króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához
Raktárkészlet 1: Raktáron
Cikkszám: sbfkk

Leírás

Ingyen kiszállítás ExpressOne-nal, ha rendelése meghaladja a 20000 Ft-ot. 

A fahéj aromaanyagainak köszönhetően kedvenc süteményeink kihagyhatatlan fűszere. A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.  Egészségmegőrző szerepére az utóbbi időben előtérbe került vizsgálatok hívták fel a figyelmet. Ezek alapján a fahéj szerepet játszik a vércukor értékek megfelelő szinten tartásában, hozzájárul az emésztéshez, a normál gyomorműködés fenntartásához, részt vesz a jó koleszterin (HDL) képződésében. A hozzáadott krómnak szerepe van a makrotápanyagok anyagcseréjében, valamint a normál vércukorszint fenntartásában. A C-Vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A jóízű, finom illatú fahéj Kínából és Ceylonból származik, ahol egy vadontermő trópusi fa héja adja magát a fűszert.

A fahéjfa (Cinnamomum verum), népies nevén ceyloni fahéj vagy cinnamomi a babérfélék családjába tartozik.

A 10-15 méter magasra növő fa fiatal ágainak kérgéből lehántással, majd őrléssel készítik a fahéj néven ismert fűszert. Régóta ismert, és finom ízének köszönhetően nagyon gyakran használt fűszernövény. Amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással van. Vizsgálatokkal is igazolt hatásai. A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.

Hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez. Ezek alapján elmondható, hogy elsősorban cukorbetegeknek ajánlott rendszeresen fogyasztani.
Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle.

Összetevők: Fahéj-kivonat, töltőanyag: kalcium-karbonát, kukorica keményítő, zselatin, cink glükonát, csomósodást gátló: zsírsavak magnéziumsói töltőanyag: maltodextrin, króm-klorid 

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetevők felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!

Leírás és Paraméterek

Ingyen kiszállítás ExpressOne-nal, ha rendelése meghaladja a 20000 Ft-ot. 

A fahéj aromaanyagainak köszönhetően kedvenc süteményeink kihagyhatatlan fűszere. A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.  Egészségmegőrző szerepére az utóbbi időben előtérbe került vizsgálatok hívták fel a figyelmet. Ezek alapján a fahéj szerepet játszik a vércukor értékek megfelelő szinten tartásában, hozzájárul az emésztéshez, a normál gyomorműködés fenntartásához, részt vesz a jó koleszterin (HDL) képződésében. A hozzáadott krómnak szerepe van a makrotápanyagok anyagcseréjében, valamint a normál vércukorszint fenntartásában. A C-Vitamin hozzájárul a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz.

A jóízű, finom illatú fahéj Kínából és Ceylonból származik, ahol egy vadontermő trópusi fa héja adja magát a fűszert.

A fahéjfa (Cinnamomum verum), népies nevén ceyloni fahéj vagy cinnamomi a babérfélék családjába tartozik.

A 10-15 méter magasra növő fa fiatal ágainak kérgéből lehántással, majd őrléssel készítik a fahéj néven ismert fűszert. Régóta ismert, és finom ízének köszönhetően nagyon gyakran használt fűszernövény. Amellett, hogy ételeinket kiválóan ízesíthetjük vele, az egészségre is jó hatással van. Vizsgálatokkal is igazolt hatásai. A fahéj az egészséges életmód részeként hozzájárulhat a szervezet szénhidrát/cukor egyensúlyának fenntartásához.

Hozzájárulhat az egészséges szénhidrát-cukor anyagcseréhez. Ezek alapján elmondható, hogy elsősorban cukorbetegeknek ajánlott rendszeresen fogyasztani.
Szakértők javaslata alapján legalább napi 1 grammot célszerű fogyasztani belőle.

Összetevők: Fahéj-kivonat, töltőanyag: kalcium-karbonát, kukorica keményítő, zselatin, cink glükonát, csomósodást gátló: zsírsavak magnéziumsói töltőanyag: maltodextrin, króm-klorid 

Az eredmények egyénenként eltérőek lehetnek és nem garantált, függően az egyén szervezetének összetevők felhasználásától.

A kép csak illusztráció, a termékleírást minden esetben olvassa el!